open sollicitatie

solliciteer nu

leuk dat je dr bent!

Tony’s Chocolonely groeit hard en daarmee is ’t bedrijf en Team Tony’s volop in ontwikkeling. Daarom zijn we geregeld op zoek naar kersverse Tony’s! Check dus regelmatig onze vacaturepagina, zodat je niks hoeft te missen..

Staat ‘r niks voor je tussen dat past bij jouw ervaring & ambities, maar weet je zeker dat je d‘r wel chocolade van kan maken en er ’n match is? Laat het ons weten! Dan kunnen we jouw brief erbij pakken en ‘m onder de loep nemen voor toekomstige functies.

Een kleine noot: we ontvangen flink wat open sollicitaties & dat vinden we ‘n hele eer. Wel is het daarom extra belangrijk goed aan te geven waar je naar op zoek bent & wat je denkt voor Tony’s Chocolonely te kunnen betekenen. Pennen maar! 

’n kijkje in Tony’s HQ

over Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely is opgericht om een einde te maken aan slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Geen doorsnee bedrijf, dus. Maar een chocoladebedrijf dat een sociaal probleem in de wereld wil oplossen. We willen namelijk dat iedereen blij wordt van chocolade. Jij, meneer de Vries, je buurvrouw, wij en boer Kwame! Sinds de oprichting door de makers van het tv-programma ‘Keuringsdienst van Waarde’ in 2005 strijden we voor slaafvrije chocolade. We willen niet alleen onze eigen chocolade 100% slaafvrij maken, maar alle chocolade wereldwijd. We kopen de cacaobonen direct in bij partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust en werken intensief met ze samen. Zo geven we ‘t voorbeeld en laten we zien dat chocolade maken anders kan. En inspireren we anderen om ons te volgen. Want alleen door de vraag naar eerlijke chocolade groter te maken kunnen we echt invloed uitoefenen! In ons eentje maken we onze chocolade slaafvrij, samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade.

wat wij je zoal bieden

  • Een geweldig team van enthousiaste collega’s met hart voor het merk Tony’s Chocolonely.
  • Een ondernemende, gedreven en snel groeiende omgeving waarin je kan bewijzen dat het ook anders kan.
  • Een te gek kantoor midden op het Westergasterrein in Amsterdam.
  • Naast hard werken veel plezier met je collega’s.
  • Heeeeeeel veel chocolade!

werken bij Tony’s, thuiskomen op je werk

We willen de beste werkgever zijn die je je als werknemer kunt wensen. We investeren in je ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een enorm prettige werkomgeving. Gelijkwaardigheid, saamhorigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal. Op ’t moment zijn we 60 Tony’s sterk, waarvan er 56 in Tony’s HQ op het Westergasterrein in Amsterdam werken en 4 in Tony’s Office in Portland, in de VS.

Onze kernwaarden

Onze waarden zijn ons kompas en leiden ons bij het maken van keuzes, ze zijn:

Meer weten over werken bij Tony’s Chocolonely? Je kunt met ons mailen, bellen, langskomen, ’n brief sturen of alleen es door het raam spieken. Je vindt ons hier: 

Polonceaukade 20 (Westerpark), 1014 DA, Amsterdam
mail: join@tonyschocolonely.com
chocofoon: 020 20 512 00