Operations Coordinator

Apply now

Your role at Tony's

Tony's is op zoek naar jou, de Operations Coordinator om ons team in Amsterdam te versterken! Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een revolutionair team dat een serieuze impact maakt in de chocolade-industrie!

Jouw #1 doel wordt het uitdragen van de Tony's missie in ondersteuning aan onze B2B partners en logistiek dienstverleners. Ga jij aan van het creëren van soepele klantenservice en logistieke processen? De Operations coordinator is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en logistieke partners en zorgt voor het vlekkeloos functioneren van het uitleveren van de orders. Binnen het Operations team bedien je niet alleen de Nederlandse markt, maar ook de rest van de Benelux en export markten: de Benelux & Beyond.

We zijn op zoek naar een zeer sociale en detailgerichte professional die elke dag positieve Tony's energie geeft aan al onze klanten en partners, om zo de orders in perfecte staat te laten afleveren. Je werkt binnen het Operations team, dat bestaat uit de de Commercial Operations manager en customer logistics manager.

Wat ga je doen:

  • Eerste aanspreekpunt in ondersteuning voor onze B2B partners voor het uitleveren van orders. Je gaat de dagelijkse operatie en logistiek naar een hoger niveau tillen, inclusief voorraadbeheer en correcte facturering. Samenwerken met onze logistieke dienstverleners door hun voorraden te optimaliseren en toekomstige behoeften te anticiperen.
  • Samen met de verkoop- en klantenserviceteams van Tony's ga je werken aan een consistent hoog serviceniveau, zodat onze klanten hun bestellingen tijdig en nauwkeurig ontvangen. Dagelijks afhandelen van vragen en verzoeken over bestellingen, logistieke details en leveringsschema's, met oog voor urgentie en energiek Tony's enthousiasme.
  • Een oogje houden op de administratie van voorraad op al onze locaties, om situaties van uitverkochte producten te voorkomen en verspilling van onze heerlijke chocolade te minimaliseren. Dit houd ook in dat je maandelijks bezig bent met het oplossen van administratieve voorraadproblemen en het beheren van het jaarlijkse proces voor de voorraadtellingen.
  • Je gaat de lat hoog leggen, door actief te zoeken naar mogelijkheden voor procesverbeteringen. Samen met de Commercial Operations manager en de Customer logistics manager optimaliseer je voorraadniveaus, (kosten) efficiëntie en alle verdere operationele prestaties.

The ideal candidate:

  • Je ben een starter of je hebt ervaring in klantgerichte rollen waar de communicatie voornamelijk via e-mail of telefoon verloopt. Je streeft ernaar om elke klant een persoonlijke Tony's ervaring te bieden en benadert elke situatie met positiviteit en geduld.

  • Bij Tony's draait alles om meer samenzijn dan afstand. Dit betekent dat we flexibiliteit bieden, maar elkaar gemiddeld drie dagen per week op kantoor zien. Meer is natuurlijk ook goed!

  • Je bent vloeiend in het Nederlands om makkelijk te kunnen communiceren met onze Nederlandstalige partners. In de internationale werkomgeving van Tony's voel je je ook comfortabel in het Engels.

  • Je bent al vertrouwd met het gebruik van MS Office en ERP-systemen, of kan heel snel leren.

  • Je scherpe oog voor detail en solide administratieve vaardigheden maken je onderscheidend. Je excelleert in het plannen en afstemmen van taken op de dynamische behoeften van de organisatie, zodat de operatie naadloos verloopt.

  • Je gelooft van harte in de missie van Tony's. Je leeft onze kernwaarden: uitgesproken, eigenzinnig, ondernemend en je tovert een glimlach op ieders gezicht.

Sounds like you?

Are you passionate about making a difference in the world? Look no further! If you're ready to take the chocolate industry to new heights with us, we'd love to hear from you! Please send your direct application, no agencies. We can't wait to hear from you!

Everybody is welcome to apply. From classics to limited editions, we know that different flavours make life more inspiring. And not just in our chocolate assortment. At Tony’s, we welcome everyone with equal enthusiasm – regardless of race, colour, age, gender, sexual orientation, nationality, disability or veteran status. Crazy about chocolate, serious about people.

a peek into Tony’s Homebase in Amsterdam

our core values

Our values are our compass and guide us when making choices, they are: