Sales Support Specialist

Apply now

Your role at Tony's

Wij zijn op zoek naar een Sales Support om ons team in Amsterdam te versterken! Jouw #1 doel zal zijn om ervoor te zorgen dat onze interne en externe verkoopprocessen zo soepel mogelijk verlopen. Dit doe je door een nauwkeurige administratie bij te houden en sterke relaties op te bouwen met onze partners.

In deze rol ben jij degene die accountmanagers assisteert in het totale verkoopproces en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een analytisch en klantgericht persoon. Als je enthousiast wordt van nauwkeurig werken met data, het hebben van direct contact met klanten en het werken in een snel veranderende omgeving, dan is deze rol een fantastische kans voor jou!

Dit is wat je gaat doen:

 • Je houdt de administratie strak door productdocumenten in te vullen, nieuwe klanten aan te maken in Salesforce, de prijzen te beheren in ons ERP-systeem en de promotieoverzichten bij te houden.
 • Ervoor zorgen dat onze klanten bestellingen en samples tijdig ontvangen. Daarnaast ben jij degene die de marketinggerelateerde activaties, zoals displays en schapcommunicatie, beheert.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Key hierin is het hebben van een positieve instelling, het opbouwen van sterke relaties en hen helpen met het vinden van oplossingen.
 • Fungeren als een echte partner voor het hele retail sales team verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Jij bent verantwoordelijk voor de interne documentatie en het creëren van overzicht, en ondersteunt het team om effectiever en efficiënter te werken.
 • Werkt samen met collega's van logistiek, marketing en finance om processen soepel te laten verlopen, en waar nodig te verbereren.

The ideal candidate:

 • Je bent klantgericht, of hebt al enige ervaring in een commerciele rol

 • Je bent detailgericht en hebt snel inzicht in data. Je bent vertrouwd met het gebruik van Excel, en administratief sterk.

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en communiceert gemakkelijk in het Engels, aangezien de bedrijfstaal bij Tony's Engels is.

 • Je gaat nieuwe kansen en uitdagingen aan met gevoel voor urgentie, positieve energie en enthousiasme.

 • Je krijgt energie van het opbouwen van sterke relaties en het leveren van klantgerichte oplossingen.

 • Jij ademt onze missie en doelstellingen uit en bent net zo uitgesproken als wij.

Sounds like you?

Are you passionate about making a difference in the world? Look no further! If you're ready to take the chocolate industry to new heights with us, we'd love to hear from you! Please send your direct application, no agencies. We can't wait to hear from you!

Everybody is welcome to apply. From classics to limited editions, we know that different flavours make life more inspiring. And not just in our chocolate assortment. At Tony’s, we welcome everyone with equal enthusiasm – regardless of race, colour, age, gender, sexual orientation, nationality, disability or veteran status. Crazy about chocolate, serious about people.

a peek into Tony’s Homebase in Amsterdam

our core values

Our values are our compass and guide us when making choices, they are: