super store super stars

solliciteer nu

jouw rol in Tony’s Super Store

Als Tony’s Super Store Super Star ben je hét gezicht van Tony’s Chocolonely. In de Super Store in de Beurs van Berlage in Amsterdam zorg jij voor ’t maken van nieuwe en nog betere serieuze vrienden. Je deelt Tony’s verhaal, je helpt de chocofans met het maken van hun eigen Unlimiteds reep en je zorgt dat iedereen de Super Store verlaat met ’n glimlach (en met chocolade natuurlijk ;-) Door jouw kennis en gespreksvaardigheden weet je om te gaan met uitdagende vragen van onze fans. Je bent een voorbeeld voor andere Super Stars en je ziet commerciële kansen in de winkel. Als Super Star denk je actief mee in kansen voor de Super Store en leef je onze kerwaarden - ondernemend, eigenzinnig, kritisch en word je blij van. Kortom; jij kan overal chocolade van maken! Welke taken er dan precies op je bordje liggen?

 • Je vertelt Tony’s verhaal en beantwoordt de vragen van chocofans.
 • Je houdt ’n oogje in het zeil en zorgt dat alle schappen goed bevoorraad zijn.
 • Je opent en sluit Tony’s Super Store.
 • Je staat achter de kassa en je begeleidt onze chocofans met de Unlimiteds applicatie voor het bestellen van hun eigen reep. 
 • Oeps, verkeerde reep in de verkeerde wikkel of ’t duurt wat langer? Dan weet jij de chocofan weer vrolijk te maken.

de ideale kandidaat

 • Heb je eerder in ’n winkel of in de horeca gewerkt, dan is dat een mooie pré.
 • Je hart gaat sneller kloppen van chocolade, je maakt graag ’n praatje en weet iedereen met ’n glimlach de Super Store uit te laten gaan.
 • Je bent open, makkelijk toenaderbaar en altijd behulpzaam. Ja, altijd. Ook wanneer iemand toch heel even wil klagen.
 • Je bent op korte termijn en minimaal 14 uur per week (ook ’s avonds en in ’t weekend) beschikbaar. 
 • Je spreekt vloeiend Engels & Nederlands of zelfs ’n ander woordje over de grens. 
 • Je wilt een serieuze bijdrage leveren aan Tony’s missie en legt de lat telkens ’n stukje hoger. Let’s raise the bar!
 • Je past op een eigen wijze binnen ’t Super Store Team en onze kernwaarden: ondernemend, kritisch, eigenzinnig en word je blij van.

’n kijkje in Tony’s Super Store

over Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely is opgericht om een einde te maken aan slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Geen doorsnee bedrijf, dus. Maar een chocoladebedrijf dat een sociaal probleem in de wereld wil oplossen. We willen namelijk dat iedereen blij wordt van chocolade. Jij, meneer de Vries, je buurvrouw, wij en boer Kwame! Sinds de oprichting door de makers van het tv-programma ‘Keuringsdienst van Waarde’ in 2005 strijden we voor slaafvrije chocolade. We willen niet alleen onze eigen chocolade 100% slaafvrij maken, maar alle chocolade wereldwijd. We kopen de cacaobonen direct in bij partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust en werken intensief met ze samen. Zo geven we ‘t voorbeeld en laten we zien dat chocolade maken anders kan. En inspireren we anderen om ons te volgen. Want alleen door de vraag naar eerlijke chocolade groter te maken kunnen we echt invloed uitoefenen! In ons eentje maken we onze chocolade slaafvrij, samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade. 

wat wij je zoal bieden

 • Een geweldig team van enthousiaste collega’s met hart voor het merk Tony’s Chocolonely.
 • Je wordt onderdeel van ’t Super Store team en werkt nauw samen met de andere Super Store Super Stars en Tony's Super Store manager & assistent (Pascal & Rense).
 • Een te gekke Super Store midden in 't centrum van Amsterdam.
 • Het jaarlijkse Super Store uitje!
 • ’n Bijzonder lekkere lunch & (gezonde) snacks in overvloed. Beter dan thuis, horen we vaak..
 • Naast hard werken veel plezier met je collega’s.
 • Heeeeeeel veel chocolade!

werken bij Tony’s

Bij Tony’s zijn we ‘serious about people’. Onze eigen mensen voorop. Want alleen met de meest gedreven mensen kunnen we onze doelen bereiken en 100% slaafvrij de norm maken in chocolade. Daarom zetten we ons team op de eerste plaats. We willen de beste werkgever zijn die je je als werknemer kunt wensen. Gelijkwaardigheid, saamhorigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal. Op ’t moment zijn we 10 Super Stars sterk in onze Super Store. Daarnaast zijn er ook nog ’ns 67 Tony's die in onze HQ op het Westergasterrein in Amsterdam werken en 7 in Tony’s Office in Portland, in de VS!

voel je je aangesproken?

Laat dan zien dat jij hét Super Store talent bent dat we zoeken. De beste en meest overtuigende sollicitanten nodigen we uit voor een gesprek (met ’n stuk chocolade).

Onze kernwaarden

Onze waarden zijn ons kompas en leiden ons bij het maken van keuzes, ze zijn:

Meer weten over deze vacature of werken bij Tony’s Chocolonely? Je kunt met ons mailen, bellen, langs komen, een brief sturen of alleen eens door het raam spieken. Je vindt ons hier:

Pazzanistraat 1 (Westerpark), 1014 DA, Amsterdam
mail: join@tonyschocolonely.com
chocofoon: 020 20 512 00